Projecten

Geschreven op

Gonzende bedrijven

Bedrijven kunnen veel doen voor de biodiversiteit op hun eigen terrein. Daarom werken we aan een prachtig magazine met portretten van bedrijven die laten zien wat zij doen voor meer biodiversiteit in onze regio. Ter lering ende vermaek.

Lees meer

Geschreven op

Bijen in je tuin

In dit boekje laten we zien hoe eenvoudig het is om bijen en andere insecten te helpen. Wat kun je doen in je eigen tuin, op je balkon of samen met anderen in je wijk? Het boekje bevat praktische tips en links naar nog meer informatie. Je kunt het boekje gratis meenemen.

Lees meer

Geschreven op

Bloemrijken

In het deelproject ‘Bloemrijken’ werkt De Fruitmotor samen met inwoners aan het realiseren van meer bloemrijke plekken voor wilde bijen en andere insecten, naar het inspirerende en praktische voorbeeld van Bloemrijk Enspijk. We

Lees meer

Geschreven op

Inspiratie

Veel pioniers werken al hard aan meer groen en meer biodiversiteit: meer leven in het landschap! Vanuit Gonzend Rivierenland organiseren we daarom inspiratiebezoeken. Om met eigen ogen te zien en ervaren hoe we concreet met landschapsherstel aan de slag kunnen.

Lees meer

Geschreven op

Verbinden

Vanuit Gonzend Rivierenland werken we actief aan het verbinden van burgers, ondernemers, overheden en maatschappelijke organisaties. Dit doen we door met deze ‘streekholders’ in gesprek te gaan en samen te brengen om gezamelijk naar toekomstige uitdagingen te kijken. Zo

Lees meer

 
© 2022 Gonzend Rivierenland