Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt

In 1995 begon de Landgoedfair als een initiatief om het grote publiek kennis te laten maken met ambachtelijke producten van kleine producenten. Sindsdien heeft het evenement een spectaculaire groei doorgemaakt en is het uitgegroeid tot één van de grootste fairs van Nederland. Met zo'n 30.000 bezoekers tijdens de editie van 2022, heeft de Landgoedfair een bijzondere plek veroverd op de evenementenkalender.

De 27e editie van de Landgoedfair staat gepland van 16 t/m 20 augustus 2023. Het belooft opnieuw een feestelijke editie te worden, en alle bezoekers zijn van harte welkom!

Het landgoed vormt een schilderachtig decor met talloze fruitbomen en een prachtige locatie in het hart van het landgoed, omringd door de historische bebouwing van 't Klooster en Het Grote Huis. Tijdens de Landgoedfair ontmoet je inspirerende ondernemers en kun je de allermooiste en unieke producten shoppen. Het programma biedt spetterende demonstraties en interessante workshops om je kennis te verrijken over de geschiedenis van het landgoed. Ondertussen kun je genieten van (h)eerlijke gerechten en live-muziek op de gezellige terrassen of bij de foodtrucks. Dit jaar is het kinderprogramma groter en leuker dan ooit, waardoor de Landgoedfair een onvergetelijk evenement wordt voor zowel jong als oud(er).

Voor meer informatie, bezoek de website van Heerlijkheid Mariënwaerdt!

Naar het overzicht
 
© 2024 Gonzend Rivierenland