Wie zijn we?

Gonzend Rivierenland is een initiatief van De Coöperatieve Betuwse Fruitmotor i.s.m. de acht gemeenten die gezamenlijk Regio Rivierenland vormen, maar iedereen die een bijdrage wil leveren aan het regionale landschap is welkom! De dagelijkse uitvoering en coördinatie wordt gedaan door projectmanager Adrieke van Herk, ondersteund door Willemijn, Mara, Christiaan en Hilde.

 

Doe mee!

De komende tijd brengen we samen met anderen in kaart wat er al gebeurt op het gebied van biodiversiteit en ook wat er nog nodig is. We willen graag zoveel mogelijk mensen laten zien wat voor fantastische initiatieven er al zijn op het gebied van biodiversiteit in de regio. Gezamenlijk vormen deze groene initiatieven met hun activiteiten straks een prachtlint dat zicht uitstrekt door Rivierenland!

Dus ken jij biodiverse initiatieven? Of heb je zelf zo'n initiatief? Of een goed idee? Aarzel niet om contact op te nemen via het contactformulier of stuur een mail naar gonzend@defruitmotor.nl. Wil je graag updates ontvangen over evenementen, activiteiten en acties? Stuur ook dan een mail via het contact formulier met daarin 'Ja ik wil graag infomatie blijven ontvangen'!

Ja, ik doe mee!

© 2022 Gonzend Rivierenland