form

Het formulier kan niet worden gevonden.

 

 

Inspiratie

'Streekholders' in Rivierenland voelen zich meer verbonden in een netwerk en zijn geïnspireerd om samen te werken aan een mooier landschap.

 

Sociaal kapitaal

Er is een sterk sociaal netwerk van verbonden 'streekholders' en er ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden.

 

Natuurlijk kapitaal

Er ontstaan biodiverse linten of corridors in het landschap die de mooie kwaliteitsgebieden (de parels) met elkaar verbinden.

 

Financieel kapitaal

Er is meer geld gemobiliseerd t.b.v. landschapsherstel en duurzame landschapsproducten.

Doe mee!

De komende tijd brengen we samen met anderen in kaart wat er al gebeurt op het gebied van biodiversiteit en ook wat er nog nodig is. We willen graag zoveel mogelijk mensen laten zien wat voor fantastische initiatieven er al zijn op het gebied van biodiversiteit in de regio. Gezamenlijk vormen deze groene initiatieven met hun activiteiten straks een prachtlint dat zicht uitstrekt door Rivierenland!

Dus ken jij biodiverse initiatieven? Of heb je zelf zo'n initiatief? Of een goed idee? Aarzel niet om contact op te nemen via het contactformulier of stuur een mail naar gonzend@defruitmotor.nl. Wil je graag updates ontvangen over evenementen, activiteiten en acties? Stuur ook dan een mail via het contact formulier met daarin 'Ja ik wil graag infomatie blijven ontvangen'!

Ja, ik doe mee!

© 2022 Gonzend Rivierenland