Gonzend Magazine #2

Het tweede Gonzende Magazine gaat over Bloemrijken in Rivierenland! Zes inspirende voorbeelden van Bloemrijken woren hierin geportretteerd, in woord en beeld. Bevlogen inwoners delen hun successen en uitdagingen en vertellen hoe zij hun buurt 'in bloei' zetten. Ieder portret belicht verschillende thema's waar je tegenaan loopt als je met een Bloemrijk bezigt bent, met verwijzingen naar bijbehorende werkbladen.

Lees het magazine hieronder online!

Een gedrukt exemplaar?
Je kunt het magazine 'fysiek' tegenkomen in de Regio Rivierenland. Het wordt verspreid door vrijwilligers van Bloemrijken en het ligt op de leestafels van de bibliotheken. Wil je het tijdschrift toegestuurd krijgen? Dat kan! Tegen een vergoeding van € 5,= per stuk (en verzendkosten) kun je twee exemplaren tegelijk (één voor jezelf en één om weg te geven) bestellen via de webshop van De Fruitmotor.

Helpen verspreiden?
Weet je een mooie plek om een stapeltje magazines neer te leggen en wil je dat voor ons doen? Mail aan gonzend@defruitmotor.nl en we zorgen dat ze naar je toekomen! 

 

 

Naar het overzicht
 

Doe mee!

Ken jij biodiverse initiatieven in de regio? Heb je zelf zo'n initiatief en wil je samenwerken? Of heb je een goed idee? Aarzel niet om contact op te nemen met een mailtje aan gonzend@defruitmotor.nl.

Wil je graag updates ontvangen over evenementen, activiteiten en acties?
Meld je aan voor de Gonzend Rivierenland nieuwsbrief

© 2024 Gonzend Rivierenland