Bloemrijke(n) Bijeenkomst

Op maandagavond 25 maart is er weer een Bloemrijke(n) bijeenkomst. In het project Bloemrijken werkt De Fruitmotor samen met inwoners van Rivierenland aan (meer) bloemrijke stukken op openbaar toegankelijke plaatsen. Goed voor wilde bijen, vlinders en andere insecten, mooi om te zien en leuk om samen mee bezig te zijn!

Inspiratie, kennis en informatie
Ben je betrokken bij een dergelijk initiatief in één van de gemeenten van Regio Rivierenland? Wil je inspiratie opdoen, gelijkgestemden ontmoeten en kennis en ervaring uitwisselen? Je bent van harte welkom bij deze 'Community of Practice"! Ook als je alleen belangstelling hebt en (nog) niet betrokken bent bij een ‘bloemrijk’ initiatief.

Tijd: 19.30 - 21.30 (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: bibliotheek Tiel (in gebouw Zinder), Rechtbankstraat 3, 4001 JR Tiel

Werkbladen-map en magazine
Vanavond presenteren we twee nieuwe 'producten'! De map met werkbladen is dan ook in print beschikbaar (en uitgebreid met negen nieuwe onderwerpen) en wordt uitgereikt aan degenen die zich daarvoor hebben aangemeld. Plus GONZEND magazine #2 ziet het daglicht: een nummer helemaal gewijd aan Bloemrijken. Zes inspirerende voorbeelden in Rivierenland worden hierin geportretteerd. Zorg dat je een exemplaar bemachtigt! Ook gelegenheid voor 'Meet&Greet' met mensen achter deze Bloemrijken.

Vaste planten
Inhoudelijk gaan we verder in op vaste planten. Welke kies je voor je Bloemrijk, met het oog op meer biodiversiteit? Aan de hand van twee nieuwe werkbladen over vaste planten maken we een begin. En gastspreker Edwin Barendracht, die het beplantingsplan voor de Vlindertuin ontwierp, 'neemt ons mee' in hoe dat proces verliep bij de Vlindertuin.

Ben je erbij?
We zien je graag! Zou je je wel even willen aanmelden door onderstaand formuliertje in te vullen? Dank!

ja

* Deze velden zijn verplicht.

 

 

Naar het overzicht
 
© 2024 Gonzend Rivierenland