Rondreizend Bloemrijken "spreekuur"

Het Team van Gonzend Rivierenland komt naar je toe! Met ons rondreizend spreekuur, speciaal voor inwoners die bezig zijn met een Bloemrijk initiatief, of er eentje willen starten. Deze keer in Zoelen, omdat we ook - samen met Vlindertuin De Zindering in Tiel - bezig zijn met de "Vlinderroute' tussen Tiel en Eck en Wiel. Hoe mooi zou het zijn als ieder dorp op de route óók een Vlindertuin krijgt! Loop je met een idee voor zoiets rond? We denken graag met je mee!

- Locatie: Dorpshuis 'De Oude School' in Zoelen (Kerkstraat 10, 4011 EM), zaal 'De Ambtenaar'.
- Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur. 

Onze adviseur Ada Wille (landschapsarchitect, eigenaar van de Honddijker Theetuin en ambassadeur voor biodiversiteit) is aanwezig, evenals Adrieke van Herk (projectleider Bloemrijken). Je bent welkom met al je vragen. Ideeën voor beplanting, op welke plek doe ik wat, hoe krijg ik mensen mee, welke mogelijkheden voor financiering zijn er, welke voorbewerking is er nodig, etc. Bovendien ontmoet je er wellicht ook andere geïnteresseerden. We hebben deze mogelijkheid gecreëerd naast de normale 'Bloemrijke bijeenkomsten', juist zodat er meer interactie kan ontstaan.

Als je wat foto's, schetsen, plattegrondje of andere tekeningen van 'jouw Bloemrijk' meeneemt kunnen we sneller concreet worden, dus doe dat vooral!

Naar het overzicht
 
© 2024 Gonzend Rivierenland