Bloemrijken spreekuur Bommelerwaard

Het Team van Gonzend Rivierenland komt naar je toe! Met ons rondreizend spreekuur, speciaal voor inwoners die bezig zijn met een Bloemrijk initiatief, of er eentje willen starten. Deze keer in de Bommelerwaard, want Agrarische Natuurvereniging de Capreton en de Fruitmotor hebben de handen ineen geslagen voor meer Bloemrijken in de Bommelerwaard. Loop je met een idee voor zoiets rond? We denken graag met je mee!

- Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur.
- Locatie: Bibliotheek Ammerzoden ('t Bussche Pempke 2, 5324 AC).

Onze adviseur Ada Wille (landschapsarchitect, eigenaar van de Honddijker Theetuin en ambassadeur voor biodiversiteit) is aanwezig, evenals Adrieke van Herk (projectleider Bloemrijken). Je bent welkom met al je vragen. Ideeën voor beplanting, op welke plek doe ik wat, hoe krijg ik mensen mee, welke mogelijkheden voor financiering zijn er, welke voorbewerking is er nodig, etc. Bovendien ontmoet je er wellicht ook andere geïnteresseerden. We hebben deze mogelijkheid gecreëerd naast de normale 'Bloemrijke bijeenkomsten', juist zodat er meer interactie kan ontstaan.

Als je wat foto's, schetsen, plattegrondje of andere tekeningen van 'jouw Bloemrijk' meeneemt kunnen we sneller concreet worden, dus doe dat vooral!

En ter inspiratie voor jou en buurtgenoten hebben we Gonzend-magazines over Bloemrijken mee! 

Naar het overzicht
 
© 2024 Gonzend Rivierenland